Shit resultaat, maar toch...


Een kleine samenvatting van onze races in Luzern tijdens de derde wereldbeker. We noemen het een SHIT RESULTAAT, want overall zevende worden is altijd een lullig gevoel. Het niet roeien van de finale is altijd een domper. En ja dat is het ook zeker, weten dat je zondagochtend vroeg je nest uit moet om vervolgens niet de finale te mogen starten.

Ja als je het zo bekijkt lijkt het een grijze dag, maar toch scheen de zon zowel figuurlijk als letterlijk op zondag. We hadden weliswaar zaterdag de finale misgelopen en toch konden we terug kijken naar een wedstrijd waar ook een aantal dingen goed gingen. We hadden een goede start en lagen er na 250meter goed naast voor ons gevoel. Toen gooide de wind roet in het eten en verloren de aansluiting op het veld.

Desondanks herpakten wij ons weer en hadden we een goed ritme te pakken. Die goede halen zorgden ervoor dat wij, ondanks het SHIT RESULTAAT, met een okee gevoel van het water kwamen. Die halen betekenen meer voor ons dan het resultaat op korte termijn. Met die halen in ons achterhoofd blijven wij doorgaan en roeien wij onszelf met een tussenstop in Frankrijk naar Rio!

"Sometimes a shit day isn’t a waste but a opportunity to learn from it for in the future"!


| Link | Posted on 15/07/2015 08:29:44 | By Tycho Muda |Aegon
Shimano
Maxim
Powerhousesport
Sudum