Laatste lootjes voor het Wereld Kampioenschap 2015!


Een aantal dagen geleden, op onze verjaardag, zijn wij aangekomen in Kroatië, Zagreb. Hier gaan wij ons voorbereiden op het Wereld Kampioenschap in Frankrijk begin september. Maar eerst werden we in stijl opgewacht door onze ouders. 

We voelden ons wel een beetje verwend zo met een wagen die klaar stond inclusief chauffeur en gids om ons naar het appartement te rijden waar wij verblijven. Eenmaal gesetteld in ons nederige onderkomen zijn wij direct op zoek gegaan naar een terrasje waar wij een verkoelend drankje konden nemen. (Het was rond de 38 graden)!

Bedankt mama en papa voor de goede zorgen!

De dag na aankomst hebben wij de Sinkovic Brothers ontmoet op de baan om samen te trainen. Voor de mensen die de Sinkovic Brothers nog niet kennen, hier een korte uitleg: Ze zijn momenteel de beste zwaargewicht roeiers in de dubbeltwee. Ze hebbentijdens het  afgelopen WK een nieuw wereldrecord geroeid van 5.59,72 minuten. Maar deze twee gasten kunnen niet alleen verdraaid hard roeien, ze hebben ook nog eens een hart van goud. Ze helpen ons overal bij, zijn relaxt en vinden het geweldig dat wij als twee lichtgewicht roeiers het durven opnemen tegen deze brute gasten. 

We zijn niet zomaar naar Kroatie afgereisd, maar met een reden!

Natuurlijk vinden wij het f*cking vet om samen met hen te trainen en tegen hen te sparren maar wij hopen vooral onze piek- en cruisesnelheid te verbeteren. Direct na de eerste training kwam hun coach naar ons toe om te vertellen waar wij nog veel winst kunnen boeken. Geweldig dat hun coach zich om ons bekommert.

Naast het verbeteren van onze techniek willen wij ook gewoon keihard varen tegen de Sinkovic Brothers. Wij zullen alle zeilen moeten bijzetten om hun snelheid te halen. De vermoeidheid moet er goed inzitten aan het einde van de week. Dan hebben we nog precies een week de tijd om te herstellen voor de eerste echt belangrijke wedstrijd van het jaar, de voorwedstrijd van het WK!!!

Wij maken sinds kort ook gebruik van #Periscope waar wij korte videoberichten inspreken over ons verblijf hier in Zagreb. Volg ons nu om up-to-date te blijven onder de naam @demudas. Of kijk de samenvattingen op www.demudas.nl/periscope


| Link | Posted on 16/08/2015 16:21:32 | By Doris Muda |Aegon
Shimano
Maxim
Powerhousesport
Sudum