We zijn in Frankrijk met puddingbeentjes


Over niet al te lange tijd begint het WK-roeien in Frankrijk. Dan zou je denken dat je lichaam sterk en fit voelt. Helaas is dat niet altijd het geval! Momenteel nog hard trainen en intensief waardoor je ‘s avonds in bed gaat liggen en per direct in slaap valt! Het lijkt bijna een sprookje voor ons, want we zitten in een pracht van een hotel. Dus in slaap vallen komt helemaal goed. 

Volgende ochtend voelen je benen aan als drilpudding en denk je:”krijg allemaal het heen en weer, ik blijf in bed liggen”!

Uiteraard ga je gewoon vol trouwe moed naar de training en doe je een lekkere training. Wonder boven wonder roeit het altijd weer lekker en kan je je poten toch vol op het voetenboord zetten.

Dus eigenlijk ben je fit als je met puddingbeentjes rondloopt en de hele dag aan het gapen bent. Het zou dus een fout signaal zijn als ik vol energie zit en me SUPERMAN voel! Dat gevoel moet je tijdens de wedstrijden hebben. Nu mag je nog je ff verrot voelen.

Nu zitten wij met puddingbeentjes in het hotel Des-Eaux en zullen wij ons in de komende dagen helemaal voorbereiden op het WK die op zondag aanstaande beginnen voor ons.

Via http://www.demudas.nl/35/periscope-wk-frankrijk.html kun je hopelijk dagelijks de video-dagboek meekrijgen! 

Save


| Link | Posted on 26/08/2015 14:16:48 | By Tycho Muda |Aegon
Shimano
Maxim
Powerhousesport
Sudum