Winter voorbij, lentezon nabij!


De winter is voorbij, de lentezon begint door te komen en het wedstrijd seizoen staat voor de deur. De ideale combinatie voor een wedstrijdroeier. Dit betekent dat we in de laatste voorbereidingsfase zitten voor het Olympisch Kwalificatie Toernooi.

De lange duurtrainingen zullen langzaam overgaan in intensieve trainingen waarbij snelheid centraal staat. Het zullen zware trainingen gaan worden, we zullen veel verzuring in de benen gaan voelen tijdens de harde stukken. Leuk is iets anders, echter met de gedachte in ons achterhoofd dat je tijdens de wedstrijden net zoveel pijn gaat leiden als in de voorgaande trainingen, zullen wij geen moment twijfelen om er vol in te gaan, elke training weer.

Eind maart zullen wij vertrekken naar Italie om daar onze eerste race van het seizoen te gaan varen. Memorial d'Aloja zal onze kick-off gaan worden voor het wedstrijdseizoen 2016. Na dat weekend racen in Pidieluco zullen wij aansluitend een trainingskamp hebben ter voorbereiding op de eerste World Cup in Varese. Een bekende trainingsplek voor ons. We hebben hier veel weken doorgehaald op het meer van Varese. Dit word wel onze eerste keer dat wij een wedstrijd zullen varen op dit water. Voor alles een eerste keer zeggen we altijd maar.

We gaan er met alle vertrouwen naartoe, we hebben een zeer goede periode van trainingen en testen achter de rug en we hebben er hard voor gewerkt. Dus let's bring it on!!!! Voor nu nog een cool filmpje van Japan, waar wij geniale stappen hebben gezet. 


| Link | Posted on 17/03/2016 17:02:28 | By Vincent Muda |Aegon
Shimano
Maxim
Powerhousesport
Sudum