De effecten van indoortrainingen in de winter


Fresh Finess Supportive Health Club

Het wedstrijdseizoen is begonnen. De focus gericht op snelheid en efficiëntie. In een korte periode maximaal rendement halen uit kleine aanpassingen.

Vooraf aan deze periode ligt de focus vooral op fysiek en conditioneel sterker worden, voor het langer termijn plaatje. Fysiek sterker worden gebeurt vooral met krachttrainen. Waar beter kunnen we dit doen dan bij Fresh Fitness, in 2013 en 2014i uitgeroepen tot beste sportschool van Nederland .Wij kunnen hier alles doen : krachttrainingen, conditietrainingen en ontspanning in de sauna. Het accent ligt dan op de krachttraining. Minimaal twee keer per week zijn wij te vinden bij Fresh Fitness om die fysieke prikkel te hebben.

Het voorkomen van blessures in de aanloop naar het wedstrijdseizoen is enorm belangrijk. Bij het roeien ontstaan vaak  blessures tijdens de krachttrainingen.

Maar bij Fresh Fitness hoeven wij ons  daar  geen zorgen over te maken   De vele personal trainers die actief zijn bij Fresh Fitness, geven ons gevraagd en ongevraagd advies, tips en uitleg. Zeker wanneer wij moe zijn houden ze een extra oogje in het zeil om geen blessures op te lopen.

Fresh Fitness biedt ons de mogelijkheid om in een veilige en moderne trainingslocatie onze fysieke gesteldheid verder te ontwikkelen. Deze ontwikkeling hebben wij nodig  om onze voorbereiding op het wedstrijdseizoen te optimaliseren.

 

 

 


| Link | Posted on 09/04/2016 12:31:49 | By Tycho Muda |Aegon
Shimano
Maxim
Powerhousesport
Sudum