Yagua


Wellicht heb je Yagua wel eens zien staan in supermarkt, reformzaak, sauna of gewoon in de bedrijfskantine. Maar wat is Yagua nou eigenlijk? Yagua is lekker dorstlessend en bestaat uit 100% natuurlijke fel gekleurde bessen en verse groene thee. De vruchten geven de drank een de echte fruitsmaak, zoals het hoort, en door de combinatie met groene thee vormt het een ijzersterke combinatie voor de afvoer van afvalstoffen uit je lichaam. Dit vinden wij heel belangrijk, omdat wij veel trainen, dus veel verbranden en ook veel afvalstoffen in ons lichaam hebben. Wij helpen ons lichaam graag een handje om de afvalstoffen af te voeren.


Daarnaast zij wij als atleten dagelijks bezig met het zo goed mogelijk verzorgen en beschermen van ons lichaam en wij weten maar al te goed dat je mentaal heel sterk in je schoenen moet staan om de verleiding van allerlei lekkers op verjaardagen, borrels en feestjes te weerstaan. Het is begrijpelijk dat je af en toe terugvalt in je 'slechtere' eetgewoonte want af en toe heb je gewoon behoefte aan iets lekkers.Nou hoeft een dagje zondigen echt niet direct schadelijk te zijn want je lichaam is heel goed in staat om zichzelf te reinigen. Mensen die dagelijks topprestaties moeten leveren, en dat zijn niet alleen topsporters, hebben baat bij iets extra's. Yagua ondersteunt het zelfreinigend vermogen van je lichaam maar houdt bovendien je energie de hele dag op peil. Wij dachten eerst dat het ging om extra suikers en bacterien, maar dat hadden wij dus goed mis!

Yagua is niet alleen gezond, het is bovendien gewoon lekker. En dat vinden wij nu juist weer een extra pluspunt want soms heb je gewoon zin in iets lekkers.Citaat demudas:

"Ook wij gaan ons boekje wel eens te buiten op een gezellig moment maar omdat wij meestal wel letten op wat wij eten en ons lichaam de kans geven zichzelf weer te reinigen, hebben wij daar geen last van."


U kunt zelf kennis maken met Yagua door online te bestellen via deze YAGUA-LINKAegon
Shimano
Maxim
Powerhousesport
Sudum