FanCard


Roeien met de riemen die je hebt

Wij zijn Vincent en Tycho Muda, in de roeiwereld beter bekend als De Muda’s (www.demudas.nl). Vanaf ons elfde jaar zijn wij al bijna dagelijks op het water te vinden. Naarmate wij ouder werden, werd onze droom om ooit mee te doen aan de Olympische Spelen, een doel. Om een doel te bereiken, moet je gewoon keihard werken. En langzamerhand kwam het doel binnen bereik. Vanaf 2009 waren wij in de running voor de Olympische Spelen van Londen in 2012. In een zinderend spannend toernooi hebben wij ons in het voorjaar van 2012 geplaatst. Yes, gelukt, we gingen in de lichtemannenvierzonder (LM4-) naar de Olympische Spelen in Londen, waar we uiteindelijk zesde werden. Lang niet slecht maar voor ons gevoel zijn wij nog niet klaar.

Verandering van spijs doet eten. Na zes jaar LM4- hebben wij onszelf een nieuw doel gesteld, namelijk de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in 2016 in de lichtemannendubbeltwee. De komende jaren staan in het teken van hard, slim en geconcentreerd trainen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij ons op die manier wederom kunnen plaatsen voor de Spelen maar wij willen zeker ook een gooi doen naar een medailleplaats. Het idee dat wij straks aan de start liggen in Rio de Janeiro houdt ons op de been en zorgt ervoor dat wij de zware trainingsarbeid, vaak wel 40 uur per week, kunnen volhouden.

Wij zullen heel ver gaan om nog beter te worden en wij zijn bereid om er heel voor veel voor op te geven. Wij eten zo gezond mogelijk, wij zoeken naar wedstrijden met een zo groot mogelijke uitdaging en wij onderwerpen onszelf elke woensdag aan het strenge regime van onze balletlerares die ons helpt om onze core stability (rompstabiliteit) te verbeteren. Beiden hebben wij onze studie Commerciële Economie succesvol afgerond. De komende tijd zal dan ook volledig in het teken staan van trainen, trainen en nog eens trainen op weg naar Rio.

Dat klinkt mooi en vol overtuiging, maar wij hebben wel hulp nodig om er een succes van te maken. Jullie steun! Want met een team achter ons staan wij sterker dan wij met zijn tweetjes ooit kunnen bereiken.

Word ook een belangrijke schakel in ons team en steun ons door middel van een FanCard!

Ons motto: “Toon moed en blijf erin geloven tot het einde!”

Voor €29,95,- per jaar kun je ons helpen bij het financieren van het traject richting Rio de Janeiro! Wij waarderen jullie hulp enorm en willen in ruil daarvoor iets teruggeven. Om de drie maanden nodigen wij (d.m.v. een willekeurige trekking) acht mensen uit voor een roeiles door de Amsterdamse grachten!

Wat is de FanCard?

De De Muda's Fancard, dé kaart voor de bewuste shopper en de sportliefhebber!

De De Muda's Fancard wordt mogelijk gemaakt door GROUPCARD BV. Zij zetten zich in voor sportverenigingen door het gehele land en dragen elke club, vereniging en sport een warm hart toe. Met meer dan 10 jaar ervaring in het ondersteunen van verenigingen is dit een uitermate geschikte partij om de De Muda's Fancard te verzorgen. Zodoende is er nu de De Muda's Fancard, de kaart waarmee het mogelijk wordt dat jij als De Muda's fan met korting je boodschappen kan doen en tegelijkertijd De Muda's extra steunt! Omdat we met een landelijke partij samenwerken, is jouw De Muda's Fancard geldig door het hele land. Hier kun je alle winkels vinden waar je Fancard geldig is

Je winkelt goedkoper en De Muda's hebben extra sponsorinkomsten. Als jij je De Muda's Fancard maar gebruikt, dan weten wij zeker dat het goedkomt.

Voor meer informatie: KLIK HIER


Aegon
Shimano
Maxim
Powerhousesport
Sudum