Rio 2016


Na zes jaar te hebben geroeid in de lichte mannenvier zonder, hebben wij onszelf een nieuw doel gesteld: naar Rio de Janeiro in 2016 in de lichte mannendubbeltwee. De komende vier jaar staan dus in het teken van scullen. Wij gaan lekker veel wedstrijden starten want daar train je natuurlijk in eerste instantie voor. Uiteindelijk is ons doel toch weer deelname aan de Olympische Spelen, omdat het gewoon een gave beleving is om omdat het in Rio de Janeiro is.

Het leuke aan dit nieuwe Olympische project zijn vooral de nieuwe kansen en uitdagingen die op onze pad zullen komen. Het moet natuurlijk wel een uitdaging blijven he! Wij hadden al ver voorde Olympische Spelen in Londen besloten om nog minstens vier jaar door te gaan met toproeien. Dat het de lichte mannendubbeltwee is geworden zal geen verrassing zijn.

Vaak genoeg gingen wij een stukje peddelen in een dubbeltwee voor de afwisseling. Genoeg coaches hebben meerdere malen tegen ons gezegd dat wij wel gevoel hebben voor dat nummer. Voor ons is dat genoeg reden om de uitdaging aan te gaan en er komende vier jaar keihard voor te gaan.

Dat wij naar Rio de Janeiro willen. staat als een paal boven water en wij hebben nog ruimschoots de tijd om iedereen ervan te overtuigen dat wij ook hard kunnen roeien met twee riemen! Dus:

"Gas op die lolly!"


Aegon
Shimano
Maxim
Powerhousesport
Sudum